Harjateräspultit ja peruspultit

ATP- ja AHP®-harjateräspultit

Anstarin harjateräspultit on valmistettu kierrätetystä teräksestä. Niitä käytetään teollisuuden ja toimistorakennusten betonielementti- ja teräsrunkojen liitoksissa perustukseen ja pilarijatkoksiin.

Pulteille on tehty liitosratkaisut AHK®-pilarikenkien ja ASL-H-seinäkenkien liitoksista paikallavaluperustukseen.

Pultit sopivat myös koneiden ja laitteiden kevyisiin kiinnityksiin betonirakenteisiin. ATP-pultti sopii matalaan perustukseen, jossa on tilaa pultin vaarna-ankkurin toiminnalle. AHP®-pultti sopii kapean perustuksen lähelle rakenteen reunaa. AHP-pultti sopii myös betonielementtien liitoksiin, joissa pultti pitää taivuttaa 90 asteen koukuksi. Pultin taivutus tehdään erikoistilauksesta. Taivutus tehdään SFS-EN 1992-1-1 ohjeiden mukaan. AAK-kehikkoa käytettäessä Anstarin harjateräspulteille saadaan nopea kohdistus ja asennus. Pulteilla on lisäksi laaja säädettävyys työmaaolosuhteissa.

Nykystandardien mukaiset harjateräspultit

Anstarin ATP- ja AHP®-harjateräspultit on testattu ja mitoitettu kestämään vaativia rakennusolosuhteita. Ne valmistetaan SFS-EN 1090-2:2018-standardin mukaisesti, kierre on valmistettu EN 898-2-standardilla ja suunnittelu SFS-EN 1992-4:2018-euronormien mukaisesti.

Pulttien suunnittelu tehdään ACOLUMN- tai ASTEEL-mitoitusohjelmalla. Pulttien kokovalikoima on M16-M45. ACOLUMN-ohjelmalla mukana on markkinoiden ensimmäisenä myös onnettomuustilanteen laskenta.

Haluaisitko tietää lisää? Me täällä Anstarilla autamme mielellämme kaikessa suunnitteluun, tuotteisiin ja oikeiden ratkaisujen löytymiseen liittyvissä kysymyksissänne. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

ALP®-peruspultit

Tuotteet

A-BEAM®

A-BEAM® ja Anstarin liitostekniikka muodostavat osan runkojärjestelmästä, joka tarjoaa kustannustehokkuutta ja joustavuutta rakentamiseen.

Ansaat

Diagonaalianstaita käytetään sitomaan sandwich-elementin betonikuoret toisiinsa välissä olevan lämpöeristeen läpi. Ansaiden avulla siirretään ulkokuoren omapaino ja tuulikuormat sisäkuorelle.

Kiinnityslevyt

Kiinnityslevyjä käytetään muodostamaan paikallavalu- ja elementtirakenteiden pintaan hitsauskiinnitysalusta.

Ripustusosat

Anstar on kehittänyt konsoli- ja kannakejärjestelmiä tehokkaiksi ja kokonaisedullisiksi rakennusmenetelmiksi. Liitososat ovat helposti asennettavia sekä elementtitehtaalla että työmaalla.

Parvekeliitokset

Parvekesaranoilla siirretään vaakavoimia parveketornista rakennuksen runkoon. Saranaliitos sallii pystysuuntaiset liikkeet.

Harjateräspultit ja peruspultit

Harjateräs- ja peruspulttimme ovat omaa kotimaista tuotantoamme, ja ne valmistetaan tehtaallamme Lahden Villähteellä

AEP®-piilokonsoli

AEP®-piilokonsolilla kiinnitetään betonielementtipalkki tai Anstarin A-BEAM® betonielementtipilarin, -seinän tai toisen palkin kylkeen. Markkinoiden kevyin ja käyttäjäystävällisin piilokonsoli.

AOK®-kannake

AOK®-kannake toimii ontelolaattatason aukossa laatan pään kantavana rakenteena. Kannakkeelle on myönnetty patentti, joka mahdollistaa yksinoikeuden markkinoiden kustannustehokkaimmalle kannakkeelle.

Pilarikengät

Anstarin kaikki pilarikenkätuotteet ovat omaa kotimaista tuotantoa ja suunnittelua. Valikoimaamme kuuluu kolme erilaista pilarikenkätyyppiä, käyttötarkoituksen mukaan.

Raudoitusjatkokset

Raudoitusjatkosta käytetään harjatangon jatkamiseen täydelle vetokapasiteetille. Jatkettavan tangon päihin valmistetaan ruuvikierre ja tangot liitetään toisiinsa muhviliitoksella, joka siirtää tangon voiman liitoksen yli.

Ristikkoliitokset

Ristikkoliitokset ADE® ja ADK® on suunniteltu betonielementtirungon jäykistystä varten. Liitoksia käytetään betonielementtipilarin ja teräsrakenteisen jäykistysristikon ja -sauvan välisissä liitoksissa.

KYSY LISÄÄ ASIANTUNTIJOILTAMME

Tero Viljakainen

toimitusjohtaja
044 761 3510
tero.viljakainen@anstar.fi

Jari Vilkman

avainasiakaspäällikkö
040 0830 091
jari.vilkman@anstar.fi

Atte Nieminen

asiakaspalveluinsinööri
044 761 6208
atte.nieminen@anstar.fi