A-BEAM®

A-BEAM® on Anstar Oy:n kehittämä laataston sisään sijoittuva betonitäytteinen teräspalkki. Tehokkaan liittovaikutuksen myötä päästään edullisesti pitkiin jänneväleihin ja muuntojoustaviin tilaratkaisuihin. Ontelolaattojen lisäksi palkilla voidaan kannatella myös kuorilaattoja, liittolaattoja sekä paikallavalettuja betonilaattoja. Liittorakenteet on mahdollista mitoittaa jopa R120-paloluokkaan ilman työmaalla tehtäviä lisäsuojauksia. 

Palkkeja käytetään sekä yksiaukkoisena että jatkuvana rakenteena. Vakioliitoksena teräsbetonipilariin on AEP®-piilokonsoli sekä liittopilariin AEL-piilokonsoli. Palkille on laadittu liitoskirjasto myös tavanomaisia liitoksia varten erilaisiin runkorakenteisiin.

Palkkityypin valinta ja liittorakenteen alustava mitoitus suoritetaan Ohjelmat-osiosta löytyvällä ABEAM-pikamitoitusohjelmalla. Katso esittelyvideo A-BEAM®.

A-BEAM S®

A-BEAM W®

Tuotteet

A-BEAM®

A-BEAM® ja Anstarin liitostekniikka muodostavat osan runkojärjestelmästä, joka tarjoaa kustannustehokkuutta ja joustavuutta rakentamiseen.

Ansaat

Diagonaalianstaita käytetään sitomaan sandwich-elementin betonikuoret toisiinsa välissä olevan lämpöeristeen läpi. Ansaiden avulla siirretään ulkokuoren omapaino ja tuulikuormat sisäkuorelle.

Kiinnityslevyt

Kiinnityslevyjä käytetään muodostamaan paikallavalu- ja elementtirakenteiden pintaan hitsauskiinnitysalusta.

Ripustusosat

Anstar on kehittänyt konsoli- ja kannakejärjestelmiä tehokkaiksi ja kokonaisedullisiksi rakennusmenetelmiksi. Liitososat ovat helposti asennettavia sekä elementtitehtaalla että työmaalla.

Parvekeliitokset

Parvekesaranoilla siirretään vaakavoimia parveketornista rakennuksen runkoon. Saranaliitos sallii pystysuuntaiset liikkeet.

Harjateräspultit ja peruspultit

Harjateräs- ja peruspulttimme ovat omaa kotimaista tuotantoamme, ja ne valmistetaan tehtaallamme Lahden Villähteellä

AEP®-piilokonsoli

AEP®-piilokonsolilla kiinnitetään betonielementtipalkki tai Anstarin A-BEAM® betonielementtipilarin, -seinän tai toisen palkin kylkeen. Markkinoiden kevyin ja käyttäjäystävällisin piilokonsoli.

AOK®-kannake

AOK®-kannake toimii ontelolaattatason aukossa laatan pään kantavana rakenteena. Kannakkeelle on myönnetty patentti, joka mahdollistaa yksinoikeuden markkinoiden kustannustehokkaimmalle kannakkeelle.

Pilarikengät

Anstarin kaikki pilarikenkätuotteet ovat omaa kotimaista tuotantoa ja suunnittelua. Valikoimaamme kuuluu kolme erilaista pilarikenkätyyppiä, käyttötarkoituksen mukaan.

Raudoitusjatkokset

Raudoitusjatkosta käytetään harjatangon jatkamiseen täydelle vetokapasiteetille. Jatkettavan tangon päihin valmistetaan ruuvikierre ja tangot liitetään toisiinsa muhviliitoksella, joka siirtää tangon voiman liitoksen yli.

Ristikkoliitokset

Ristikkoliitokset ADE® ja ADK® on suunniteltu betonielementtirungon jäykistystä varten. Liitoksia käytetään betonielementtipilarin ja teräsrakenteisen jäykistysristikon ja -sauvan välisissä liitoksissa.

KYSY LISÄÄ ASIAN-
TUNTIJOILTAMME

Jarmo Vaskelainen

liiketoimintapäällikkö
044 763 0990
jarmo.vaskelainen@anstar.fi

Atte Nieminen

myyntipäällikkö
044 761 6208
atte.nieminen@anstar.fi

Markus Hopeakoski

suunnittelupäällikkö
040 6536 509
markus.hopeakoski@anstar.fi