Laatu ja ympäristö

Anstar Oy kehittää jatkuvasti toimintaansa tehokkaammaksi ja sitä kautta ympäristöystävällisemmäksi. Tavoitteena on toimittaa laadukkaita tuotteita rakennusteollisuuden käyttöön. Innovatiivisella kehitystyöllä ja modernilla tuotantotekniikalla syntynyt kattava tuotevalikoimamme nopeuttaa rakentamista ja säästää kustannuksia.

Tuotteet toimitetaan viranomaishyväksyntöjen tai asiakkaan spesifikaatioiden perusteella. Näiden tuotteiden laadunvalvonnasta on laadunvalvontasopimus Inspecta Sertifiointi Oy:n kanssa. Muut tuotteet toimitetaan omien tuoteselosteiden tai asiakkaan kanssa tehtyjen sopimusten mukaisina.

Ympäristökuormituksen minimointi kaikessa toiminnassa ja jatkuva ympäristöasioiden parantaminen on meille tärkeää. Toisin sanoen ympäristöjohtaminen on yrityksessämme kokonaisvaltainen ajattelutapa, joka on sulautunut laatu- ja tulosjohtamisen kanssa yhdeksi johtamistavaksi. Lisää ympäristön huomioinnista voit lukea vastuullisuusraportistamme.

Kotimainen tuotanto, kansainvälinen toiminta

Anstar Oy on suomalainen perheyritys, jonka valmistus sijaitsee Suomessa, Lahden Villähteellä. Anstarille on myönnetty myös Avainlippu-merkki.

Oman tuotantomme lisäksi käytämme myös kotimaista alihankintaa, joten työllistämme joukon suomalaisia yrityksiä ja ihmisiä.

  • Anstarin tuotanto täyttää standardin SFS-EN ISO 9001:2015, SFS-EN ISO 14001:2015, EN-1090-1:2009 sekä ISO-3834-2:2005 järjestelmien mukaiset vaatimukset.

Lisätietoja:

Tatu Heiskanen

tehdaspäällikkö
040 772 9519
tatu.heiskanen@anstar.fi