Harjateräspultit ja peruspultit

ALP®-peruspultit

ALP®-C-sarjan peruspultteja käytetään teollisuuden betonielementti- ja teräsrunkojen järeissä liitoksissa perustukseen. Pulteille on tehty liitosratkaisut APK®-C-sarjan pilarikenkien sekä ASL-P-sarjan seinäkenkien liitoksista paikallavaluperustukseen. Pultit sopivat myös järeän ja voimakkaasti kuormitetun teräspilarin kiinnittämiseen perustukseen.

ALP®-S-sarjan pulteissa on irrotettava kierreosa, jonka pituutta ja myös materiaalia voidaan säätää korroosio-olosuhteiden mukaan. Betonipilarin liitoksen suunnittelua varten on kehitetty mitoitusohjelma ACOLUMN, jolla suunnittelu suoritetaan. Teräspilarin liitoksen suunnittelu tehdään ASTEEL-ohjelmalla.

ALP®-peruspultit on testattu ja mitoitettu kestämään vaativia rakennusolosuhteita. Ne valmistetaan SFS-EN 1090-2:2018-standardin mukaisesti, kierre on valmistettu EN 898-2-standardilla ja suunnittelu SFS-EN 1992-4:2018-euronormien mukaisesti. AAK-kehikkoa käytettäessä Anstarin peruspulteille saadaan nopea kohdistus ja asennus. Pulteilla on lisäksi laaja säädettävyys työmaaolosuhteissa.

Haluaisitko tietää lisää? Me täällä Anstarilla autamme mielellämme kaikessa suunnitteluun, tuotteisiin ja oikeiden ratkaisujen löytymiseen liittyvissä kysymyksissänne. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

ATP- ja AHP®-harjateräspultit

Tuotteet

A-BEAM®

A-BEAM® ja Anstarin liitostekniikka muodostavat osan runkojärjestelmästä, joka tarjoaa kustannustehokkuutta ja joustavuutta rakentamiseen.

Ansaat

Diagonaalianstaita käytetään sitomaan sandwich-elementin betonikuoret toisiinsa välissä olevan lämpöeristeen läpi. Ansaiden avulla siirretään ulkokuoren omapaino ja tuulikuormat sisäkuorelle.

Kiinnityslevyt

Kiinnityslevyjä käytetään muodostamaan paikallavalu- ja elementtirakenteiden pintaan hitsauskiinnitysalusta.

Ripustusosat

Anstar on kehittänyt konsoli- ja kannakejärjestelmiä tehokkaiksi ja kokonaisedullisiksi rakennusmenetelmiksi. Liitososat ovat helposti asennettavia sekä elementtitehtaalla että työmaalla.

Parvekeliitokset

Parvekesaranoilla siirretään vaakavoimia parveketornista rakennuksen runkoon. Saranaliitos sallii pystysuuntaiset liikkeet.

Harjateräspultit ja peruspultit

Harjateräs- ja peruspulttimme ovat omaa kotimaista tuotantoamme, ja ne valmistetaan tehtaallamme Lahden Villähteellä

AEP®-piilokonsoli

AEP®-piilokonsolilla kiinnitetään betonielementtipalkki tai Anstarin A-BEAM® betonielementtipilarin, -seinän tai toisen palkin kylkeen. Markkinoiden kevyin ja käyttäjäystävällisin piilokonsoli.

AOK®-kannake

AOK®-kannake toimii ontelolaattatason aukossa laatan pään kantavana rakenteena. Kannakkeelle on myönnetty patentti, joka mahdollistaa yksinoikeuden markkinoiden kustannustehokkaimmalle kannakkeelle.

Pilarikengät

Anstarin kaikki pilarikenkätuotteet ovat omaa kotimaista tuotantoa ja suunnittelua. Valikoimaamme kuuluu kolme erilaista pilarikenkätyyppiä, käyttötarkoituksen mukaan.

Raudoitusjatkokset

Raudoitusjatkosta käytetään harjatangon jatkamiseen täydelle vetokapasiteetille. Jatkettavan tangon päihin valmistetaan ruuvikierre ja tangot liitetään toisiinsa muhviliitoksella, joka siirtää tangon voiman liitoksen yli.

Ristikkoliitokset

Ristikkoliitokset ADE® ja ADK® on suunniteltu betonielementtirungon jäykistystä varten. Liitoksia käytetään betonielementtipilarin ja teräsrakenteisen jäykistysristikon ja -sauvan välisissä liitoksissa.

KYSY LISÄÄ ASIANTUNTIJOILTAMME

Tero Viljakainen

toimitusjohtaja
044 761 3510
tero.viljakainen@anstar.fi

Jari Vilkman

avainasiakaspäällikkö
040 0830 091
jari.vilkman@anstar.fi

Atte Nieminen

asiakaspalveluinsinööri
044 761 6208
atte.nieminen@anstar.fi