Smart steel. Since 1981.

Ristikkoliitokset

Anstarin ristikkoliitokset on suunniteltu nopeaan asennustapaan sopiviksi ja erityisesti talviasennuksen vaatimuksiin. Liitoksia käytetään betonielementtipilarin ja teräsrakenteisen jäykistysristikon ja -sauvan välisissä liitoksissa. Kaikki ristikkoliitokset on testattu ja mitoitettu kestämään suuria kuormia.

ADE®-LIITOS

Ristikkoliitokset ADE® ja ADK® on suunniteltu betonielementtirungon jäykistystä varten. Liitoksia käytetään betonielementtipilarin ja teräsrakenteisen jäykistysristikon ja -sauvan välisissä liitoksissa.

Käyttöohje Katso esittelyvideo

ADK®-LIITOS

ADK®-vinosauvaliitoksia käytetään jäykistävässä ristikkorakenteessa, jossa betonipilarit toimivat paarteina ja teräsputket diagonaaleina. ADK® suunnitellaan nivelliitoksena.

Käyttöohje Katso esittelyvideo

Teräsrakenteiden kiinnitys betoniin

ASTEEL-mitoitusohjelma on suunnittelijan apuväline, jolla suunnitellaan teräsprofiilien pohjalevy peruspulttiliitokset betoniin. Ohjelma käyttää Anstar Oy:n teräsrakenteiden järeitä peruspultteja sekä kevyitä harjateräspultteja. Ohjelmaa käytetään myös koneiden ja laitteiden kiinnittämiseen betoniperustukseen. Ohjelmassa on liitostyypit liittopilareiden, kiinnityslevyjen sekä ristikkoliitosten mitoitukseen betonissa.

Käyttöohje Lataa ohjelma

Tuotteet

A-BEAM®

A-BEAM® ja Anstarin liitostekniikka muodostavat osan runkojärjestelmästä, joka tarjoaa kustannustehokkuutta ja joustavuutta rakentamiseen.

Ansaat

Diagonaalianstaita käytetään sitomaan sandwich-elementin betonikuoret toisiinsa välissä olevan lämpöeristeen läpi. Ansaiden avulla siirretään ulkokuoren omapaino ja tuulikuormat sisäkuorelle.

Kiinnityslevyt

Kiinnityslevyjä käytetään muodostamaan paikallavalu- ja elementtirakenteiden pintaan hitsauskiinnitysalusta.

Konsolit ja kannakkeet

Anstar on kehittänyt konsoli- ja kannakejärjestelmiä tehokkaiksi ja kokonaisedullisiksi rakennusmenetelmiksi. Liitososat ovat helposti asennettavia sekä elementtitehtaalla että työmaalla.

Parvekeliitokset

Parvekesaranoilla siirretään vaakavoimia parveketornista rakennuksen runkoon. Saranaliitos sallii pystysuuntaiset liikkeet.

Pultit ja kengät

Peruspultteja ja pilarikenkiä voidaan käyttää betonielementtirunkojen
liitoksissa perustukseen ja pilarijatkoksiin.

Raudoitusjatkokset

Raudoitusjatkosta käytetään harjatangon jatkamiseen täydelle vetokapasiteetille. Jatkettavan tangon päihin valmistetaan ruuvikierre ja tangot liitetään toisiinsa muhviliitoksella, joka siirtää tangon voiman liitoksen yli.

Ristikkoliitokset

Ristikkoliitokset ADE® ja ADK® on suunniteltu betonielementtirungon jäykistystä varten. Liitoksia käytetään betonielementtipilarin ja teräsrakenteisen jäykistysristikon ja -sauvan välisissä liitoksissa.

KYSY LISÄÄ

Jari Vilkman

avainasiakaspäällikkö
0400 830 091
jari.vilkman@anstar.fi

Tero Viljakainen

toimitusjohtaja
044 761 3510
tero.viljakainen@anstar.fi

Hannu Lumiaho

suunnittelupäällikkö
040 592 0852
hannu.lumiaho@anstar.fi