Ripustusosat

AR-muurauskannake

Särmätty ARMK-kulmaprofiili kannattaa tiilimuurausta ja siirtää painon takana olevaan kantavaan rakenteeseen, kun perinteinen muurauspalkki siirtää tukireaktionsa aukon reunoille.

Muurauskannakkeeseen käytetään ARMM-puristusosaa, jossa on tuplamutterit ja aluslevyt. Pituussäätö tehdään mutteria kiertämällä ja lukitus vastakkaisella mutterilla. Päätylevyssä on soikea reikä, johon asennuksen yhteydessä voidaan asentaa jälkikiinnitysankkuri.

ART- ja ARTK-muurauskannakkeen kiskokiinnike

Käytetään systeemirei'itetyn muurauskannakkeen liittämiseen ARS-ripustusosaan. Pyörötangon nivelliitos standardisoljella mahdollistaa liitoksen sivusuuntaisen säätövaran. Korkea ARTK-tyyppi on tarkoitettu aukkoihin, joissa puristusside vakiomallilla tulisi liian lähelle kantavan rakenteen reunaa. Yksi raudoitustanko pujotetaan pystylaippojen reiän läpi sitomaan tiiliseinä ja kannake toisiinsa.

Haluaisitko tietää lisää? Me täällä Anstarilla autamme mielellämme kaikessa suunnitteluun, tuotteisiin ja oikeiden ratkaisujen löytymiseen liittyvissä kysymyksissänne. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

AR-ripustusliitos

Tuotteet

A-BEAM®

A-BEAM® ja Anstarin liitostekniikka muodostavat osan runkojärjestelmästä, joka tarjoaa kustannustehokkuutta ja joustavuutta rakentamiseen.

Ansaat

Diagonaalianstaita käytetään sitomaan sandwich-elementin betonikuoret toisiinsa välissä olevan lämpöeristeen läpi. Ansaiden avulla siirretään ulkokuoren omapaino ja tuulikuormat sisäkuorelle.

Kiinnityslevyt

Kiinnityslevyjä käytetään muodostamaan paikallavalu- ja elementtirakenteiden pintaan hitsauskiinnitysalusta.

Ripustusosat

Anstar on kehittänyt konsoli- ja kannakejärjestelmiä tehokkaiksi ja kokonaisedullisiksi rakennusmenetelmiksi. Liitososat ovat helposti asennettavia sekä elementtitehtaalla että työmaalla.

Parvekeliitokset

Parvekesaranoilla siirretään vaakavoimia parveketornista rakennuksen runkoon. Saranaliitos sallii pystysuuntaiset liikkeet.

Harjateräspultit ja peruspultit

Harjateräs- ja peruspulttimme ovat omaa kotimaista tuotantoamme, ja ne valmistetaan tehtaallamme Lahden Villähteellä

AEP®-piilokonsoli

AEP®-piilokonsolilla kiinnitetään betonielementtipalkki tai Anstarin A-BEAM® betonielementtipilarin, -seinän tai toisen palkin kylkeen. Markkinoiden kevyin ja käyttäjäystävällisin piilokonsoli.

AOK®-kannake

AOK®-kannake toimii ontelolaattatason aukossa laatan pään kantavana rakenteena. Kannakkeelle on myönnetty patentti, joka mahdollistaa yksinoikeuden markkinoiden kustannustehokkaimmalle kannakkeelle.

Pilarikengät

Anstarin kaikki pilarikenkätuotteet ovat omaa kotimaista tuotantoa ja suunnittelua. Valikoimaamme kuuluu kolme erilaista pilarikenkätyyppiä, käyttötarkoituksen mukaan.

Raudoitusjatkokset

Raudoitusjatkosta käytetään harjatangon jatkamiseen täydelle vetokapasiteetille. Jatkettavan tangon päihin valmistetaan ruuvikierre ja tangot liitetään toisiinsa muhviliitoksella, joka siirtää tangon voiman liitoksen yli.

Ristikkoliitokset

Ristikkoliitokset ADE® ja ADK® on suunniteltu betonielementtirungon jäykistystä varten. Liitoksia käytetään betonielementtipilarin ja teräsrakenteisen jäykistysristikon ja -sauvan välisissä liitoksissa.

KYSY LISÄÄ ASIANTUNTIJOILTAMME

Tero Viljakainen

toimitusjohtaja
044 761 3510
tero.viljakainen@anstar.fi

Jari Vilkman

avainasiakaspäällikkö
040 0830 091
jari.vilkman@anstar.fi

Atte Nieminen

asiakaspalveluinsinööri
044 761 6208
atte.nieminen@anstar.fi