Smart steel. Since 1981.

Ansaat

Diagonaaliansaat ovat metallirakenteita, joita käytetään sitomaan sandwich-elementtien betonikuoret toisiinsa kuorien välissä olevan lämpöeristeen läpi. Ansaita voidaan käyttää toimintatavaltaan kahteen eri tarkoitukseen; ripustamaan ja kiinnittämään ulkokuori kantavaan sisäkuoreen ja liittämään betonikuoret toimimaan yhdessä. Yhteistoiminta lisää elementin puristus- ja taivutuskestävyyttä. Ansaiden materiaalit ovat joko ruostumatonta terästä tai betoniterästä.

AD-DIAGONAALIANSAS

Diagonaaliansaita käytetään sitomaan sandwich-elementin betonikuoret toisiinsa välissä olevan lämpöeristeen läpi. Ansaiden avulla siirretään ulkokuoren omapaino ja tuulikuormat sisäkuorelle. Lisäksi ansaat sitovat betonikuoria, mikä lisää elementin puristus- ja taivutuskestävyyttä.

Käyttöohje

APA-PALKKIANSAS

APA-palkkiansasta käytetään sandwich-elementin sisä- ja ulkokuorissa sitomaan rakenteet toisiinsa. Tuote soveltuu mataliin rakenteisiin, johon AD-diagonaaliansas ei sovellu. Tuote valmistetaan kokonaan rosterista.

Esite

Tuotteet

A-BEAM®

A-BEAM® ja Anstarin liitostekniikka muodostavat osan runkojärjestelmästä, joka tarjoaa kustannustehokkuutta ja joustavuutta rakentamiseen.

Ansaat

Diagonaalianstaita käytetään sitomaan sandwich-elementin betonikuoret toisiinsa välissä olevan lämpöeristeen läpi. Ansaiden avulla siirretään ulkokuoren omapaino ja tuulikuormat sisäkuorelle.

Kiinnityslevyt

Kiinnityslevyjä käytetään muodostamaan paikallavalu- ja elementtirakenteiden pintaan hitsauskiinnitysalusta.

Konsolit ja kannakkeet

Anstar on kehittänyt konsoli- ja kannakejärjestelmiä tehokkaiksi ja kokonaisedullisiksi rakennusmenetelmiksi. Liitososat ovat helposti asennettavia sekä elementtitehtaalla että työmaalla.

Parvekeliitokset

Parvekesaranoilla siirretään vaakavoimia parveketornista rakennuksen runkoon. Saranaliitos sallii pystysuuntaiset liikkeet.

Pultit ja kengät

Peruspultteja ja pilarikenkiä voidaan käyttää betonielementtirunkojen
liitoksissa perustukseen ja pilarijatkoksiin.

Raudoitusjatkokset

Raudoitusjatkosta käytetään harjatangon jatkamiseen täydelle vetokapasiteetille. Jatkettavan tangon päihin valmistetaan ruuvikierre ja tangot liitetään toisiinsa muhviliitoksella, joka siirtää tangon voiman liitoksen yli.

Ristikkoliitokset

Ristikkoliitokset ADE® ja ADK® on suunniteltu betonielementtirungon jäykistystä varten. Liitoksia käytetään betonielementtipilarin ja teräsrakenteisen jäykistysristikon ja -sauvan välisissä liitoksissa.

KYSY LISÄÄ

Jari Vilkman

avainasiakaspäällikkö (elementtitehtaat)
040 083 0091
jari.vilkman@anstar.fi