A-BEAM®

A-BEAM S®

A-BEAM S® -palkki toimii matalan väli- ja yläpohjan kantavana liittorakenteena. Kotelo valmistetaan teräslevystä ja kotelon taivutuskestävyyttä säädetään levypaksuuksilla. Palkki toimitetaan ilman sisäpuolen valua ja valut suoritetaan työmaalla. Käyttötilanteessa palkki toimii liittorakenteena ontelolaattojen ja pintavalun kanssa. Palkin taivutuskestävyys riittää ontelolaattojen asennusaikaisille kuormille.

UUTTA! Ainutlaatuinen, patentoitu innovaatio kosteuden poistoon

A-BEAM S® -palkin käyttö jatkuvien kuorilaattatasojen rakenteissa mahdollistaa erityisen hoikkia rakenteita. Tasapohjaisen A-BEAM S® -palkin käyttö vapauttaa ontelolaatan alapuolisen tilan talotekniikan käyttöön.

Palkkia käytetään sekä yksiaukkoisena että jatkuvana rakenteena ja ilman erillistä
palosuojausta paloluokkaan R120 asti. Palkin palomitoitus on uudistettu ja se suoritetaan
viimeisten euronormien mukaan.

Ainutlaatuinen, patentoitu innovaatio kosteuden poistoon

A-BEAM S® -palkissa betonin kuivuminen ja veden haihtuminen tapahtuu palkin sisältä edulliseen
suuntaa eli uuman valuaukkojen kautta. Palkin yläreunassa on myös kuivumista auttava
rei’itys. Kosteudenpoistoputki on sijoitettu edullisesti palkin vähiten kuormitettuihin osiin. Putken saa sekä A-BEAM W® - että A-BEAM S® -palkkiin. Putki lyhentää umpinaisen kotelorakenteen betonin kuivumisaikaa. Voidaan käyttää myös talviaikana palkin lämmittämiseen tai kesällä palkin jäähdyttämiseen

AOK®-kannake

AOK®-kannake toimii ontelolaattatason aukossa laatan pään kantavana rakenteena. Kannaketta käytetään yhdessä A-BEAM W® että A-BEAM S® -palkkien kanssa.

Haluatko kuulla lisää A-BEAM S® -palkista? Ota yhteyttä myyntiimme.

A-BEAM W®

Tuotteet

A-BEAM®

A-BEAM® ja Anstarin liitostekniikka muodostavat osan runkojärjestelmästä, joka tarjoaa kustannustehokkuutta ja joustavuutta rakentamiseen.

Ansaat

Diagonaalianstaita käytetään sitomaan sandwich-elementin betonikuoret toisiinsa välissä olevan lämpöeristeen läpi. Ansaiden avulla siirretään ulkokuoren omapaino ja tuulikuormat sisäkuorelle.

Kiinnityslevyt

Kiinnityslevyjä käytetään muodostamaan paikallavalu- ja elementtirakenteiden pintaan hitsauskiinnitysalusta.

Ripustusosat

Anstar on kehittänyt konsoli- ja kannakejärjestelmiä tehokkaiksi ja kokonaisedullisiksi rakennusmenetelmiksi. Liitososat ovat helposti asennettavia sekä elementtitehtaalla että työmaalla.

Parvekeliitokset

Parvekesaranoilla siirretään vaakavoimia parveketornista rakennuksen runkoon. Saranaliitos sallii pystysuuntaiset liikkeet.

Harjateräspultit ja peruspultit

Harjateräs- ja peruspulttimme ovat omaa kotimaista tuotantoamme, ja ne valmistetaan tehtaallamme Lahden Villähteellä

AEP®-piilokonsoli

AEP®-piilokonsolilla kiinnitetään betonielementtipalkki tai Anstarin A-BEAM® betonielementtipilarin, -seinän tai toisen palkin kylkeen. Markkinoiden kevyin ja käyttäjäystävällisin piilokonsoli.

AOK®-kannake

AOK®-kannake toimii ontelolaattatason aukossa laatan pään kantavana rakenteena. Kannakkeelle on myönnetty patentti, joka mahdollistaa yksinoikeuden markkinoiden kustannustehokkaimmalle kannakkeelle.

Pilarikengät

Anstarin kaikki pilarikenkätuotteet ovat omaa kotimaista tuotantoa ja suunnittelua. Valikoimaamme kuuluu kolme erilaista pilarikenkätyyppiä, käyttötarkoituksen mukaan.

Raudoitusjatkokset

Raudoitusjatkosta käytetään harjatangon jatkamiseen täydelle vetokapasiteetille. Jatkettavan tangon päihin valmistetaan ruuvikierre ja tangot liitetään toisiinsa muhviliitoksella, joka siirtää tangon voiman liitoksen yli.

Ristikkoliitokset

Ristikkoliitokset ADE® ja ADK® on suunniteltu betonielementtirungon jäykistystä varten. Liitoksia käytetään betonielementtipilarin ja teräsrakenteisen jäykistysristikon ja -sauvan välisissä liitoksissa.

KYSY LISÄÄ ASIANTUNTIJOILTAMME

Tero Viljakainen

toimitusjohtaja
044 761 3510
tero.viljakainen@anstar.fi

Jari Vilkman

avainasiakaspäällikkö
040 0830 091
jari.vilkman@anstar.fi

Atte Nieminen

asiakaspalveluinsinööri
044 761 6208
atte.nieminen@anstar.fi