Smart steel. Since 1981.

Tietosuojaseloste

Verkkosivujen tietosuojakäytäntö Rekisteri- ja tietosuojaseloste Tämä Anstar Oy:n rekisteri- ja tietosuojaseloste on henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen. Tietosuojaseloste on laadittu 28.3.2019. Käymme tässä tietosuojaselosteessa läpi sinusta kerättäviä tietoja tilatessasi palveluitamme tai ottaessasi meihin yhteyttä Anstarin verkkosivujen kautta ja kerromme mihin tarkoituksiin näitä tietoja voidaan käyttää. Käyttämällä Anstar Oy:n verkkosivua hyväksyt tietojesi käsittelyn tämä tietosuojaselosteen mukaisesti. Voimme ajoittain muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa, joten ole hyvä ja tarkista se säännöllisesti. Verkkosivuston ja liitännäisten palvelujen jatkuva käyttösi uuden version julkaisun jälkeen katsotaan muokattujen ehtojen hyväksynnäksi. Rekisterin nimi ja pitäjä Anstar Oy / asiakas- ja markkinointirekisteri Anstar Oy Erstantie 2 15540 Villähde +358 3 872 200 anstar@anstar.fi Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö toimitusjohtaja Tero Viljakainen, tero.viljakainen@anstar.fi, puh 044-7613510. Keräämämme tiedot verkkosivuilla Verkkosivujen kehittämistä varten keräämme vierailijoilta anonyymeja tietoja, kuten IP-osoitteen ja tietoa selaimesta, käyttöjärjestelmän asetukset sekä tietoa sivujen käyttötavoista. Henkilötiedoista keräämme ainoastaan niitä tietoja, jotka vapaaehtoisesti lähetetään meille. Kerättäviä henkilötietoja ovat mm. yrityksen ja/tai henkilön etu- ja sukunimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yleisesti saatavilla olevat luokittelutiedot ja tiedot markkinoinnin luvista ja kielloista. Mikäli olet selaimessasi sallinut evästeet, IP-osoitteesi voidaan yhdistää verkkosivuillamme syöttämiisi tietoihin asiakasviestinnän parantamiseksi. Tietojen kerääminen, säännönmukaiset tietolähteet Keräämme tietoja mm. asiakkaan lähettämistä viesteistä www-lomakkeella, sähköpostilla, puhelimitse, sosiaalisen median kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista sekä muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. Tietojen säilytys Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin tarpeellista niiden käyttötarkoituksen, sopimuksen tai lain mukaisesti. Säilytysajat voivat vaihdella käyttötarkoituksesta ja sopimuksista riippuen. Tarpeettomat tiedot poistetaan. Kerättyjen tietojen rekisteri suojataan ja käsitellään huolellisesti. Tietojen digitaalisesti ja fyysisestä tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti ja rekisterinpitäjä huolehtii että henkilötietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia käsitellään luottamuksellisesti ja vain asiaan valtuutettujen työntekijöiden toimesta.   Kuinka käytämme kerättyä tietoa?

  • Yhteydenottopyyntöjen käsittelyyn ja niihin vastaamiseen
  • Esittääksemme verkkosivujemme sisältöä käyttämällesi laitteelle parhaiten soveltuvalla tavalla
  • Verkkosivujemme käytön seurantaan sekä käyttökokemuksen ja toiminnallisuuden parantamiseen
  • Myynninedistämis- ja markkinointikampanjoiden tehokkuuden seuraamiseen
  • Lain sallimissa puitteissa palveluidemme markkinointiin
  • Asiakasviestinnän parantamiseksi ja potentiaalisten asiakkaiden tunnistamiseksi
Emme luovuta henkilötietojasi Anstar Oy:n ulkopuolelle. Tietojasi tosin voidaan siirtää henkilötietolain puitteissa meille palveluja tuottaville yrityksille myös EU:n ja ETA:n ulkopuolelle. Kolmansilla osapuolilla ei ole lupaa käyttää tietoja omiin tarkoituksiinsa, ja heidän tulee olla sitoutuneita varmistamaan riittävä tietosuojan tason toteutuminen.  
Evästeet
Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selain tallentaa käyttäjän laitteelle tämän vieraillessa verkkosivuilla. Niiden avulla verkkosivut muistavat syöttämiäsi tietoja ja asetuksiasi, kuten kirjautumistietojasi ja kielivalintojasi, käyttökokemuksen helpottamiseksi. Käytämme evästeitä lisäksi kävijätilastojen analysointiin ja tallentamiseen kehittääksemme verkkosivujemme käytettävyyttä, sekä uudelleenmarkkinointiin. Jos et halua verkkosivujemme tallentavan evästetiedostoja, se on mahdollista kieltää selaimen asetuksissa sivustokohtaisesti tai kokonaan. Voit myös poistaa selaimesi tallentamat evästetiedostot milloin tahansa. Esimerkiksi: Huomioithan, että evästetiedostojen kieltäminen voi vaikuttaa sivuston toiminnallisuuteen. 
 
Oikeus tulla unohdetuksi
Henkilöllä, josta on kerätty tietoja rekisteriin, on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamista. Pyynnöt tietojen poistamisesta tai niiden käsittelyn rajoittamisesta EU:n yleisen tietoja-asetuksen mukaisesta tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi tarvittaessa pyytää pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Vastaamisen poistopyyntöön tulee tapahtua EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).