Ajankohtaista

02.10.2023

Ville Forsby takaisin Anstarille – vahva paluumuuttaja vauhdittamaan liittopalkkituotteiden kasvua

Ville Forsby palaa pienen tauon jälkeen Anstarin palvelukseen. Ensimmäisen kerran vuonna 2019 taloon tullut Ville vetää jatkossa Anstarin liittopalkkipuolta. Aiemmin Ville hoiti Anstarilla myyntipäällikön tehtäviä alueenaan Baltia ja Ruotsi. Tässä välissä Ville ehti työskennellä Nesteen palveluksessa, mutta veri veti uudelleen Anstarille. 

”Mukava palata takaisin. Positio on samaan aikaan mielenkiintoinen ja haastava suhdanteiden takia. Otan haasteen positiivisin mielin vastaan”, Ville kertoo. 

Vastuullista kasvua liittopalkkituotteissa 

Ville Forsby aloitti uudessa tehtävässään lokakuun alusta. Uuteen toimenkuvaan kuuluu liittopalkkipuolella myynti, suunnittelu ja projektinjohto. Anstarin vienti on keskittynyt jo aiemmin Itämeren alueelle. Tähän asti vientituotteet ovat olleet enimmäkseen liitososatuotteita, mutta myös liittopalkkikohteita on tehty muun muassa Ruotsiin ja Viroon.  

Seuraava askel kansainvälistymisessä onkin kasvattaa myös liittopalkkituotteiden vientimarkkinaa. Muutaman vuoden sisään Anstar tavoittelee saavansa liittopalkkimyynnistä 20 prosenttia viennistä. Yhtä lailla kotimaan liittopalkkimyynnissä haetaan jatkuvasti kasvua.  

Esimerkiksi Ruotsissa liittopalkkimarkkinat ovat suuret, ja muun muassa sieltä lähdemme osuuttamme kasvattamaan.” 

”Anstar on lähtenyt kasvattamaan liittopalkkituotteiden markkinaa ensin Suomessa. Nyt tuotteilla on jo vahvasti nimeä kotimaassa ja konsepti havaittu toimivaksi. Kotimaan kasvun lisäksi on oikea aika laajentaa liittopalkkimyyntiä vahvemmin myös ulkomaille. Esimerkiksi Ruotsissa liittopalkkimarkkinat ovat suuret, ja muun muassa sieltä lähdemme osuuttamme kasvattamaan. 

Vastuullisuusasiat ovat Ruotsissa erityisen suuressa roolissa, mikä sopii meille erinomaisesti. Anstarilla on tehty syksyllä 2022 kattava vastuullisuusohjelma liiketoiminnan kestävän kehityksen eteen, ja vastuullisuusraporttimme toimii vahvana myynnin tukena juuri Ruotsin kaltaisiin maihin”, Ville sanoo.

Tervetuloa takaisin Anstarille, Ville! 

Tilaa uutiskirjeemme

ANSTAR NEWS

Anstar news on Anstarin asiakaslehti. Lataa viimeisin lehtemme PDF:nä.

Anstar news 1/2023

Anstar news 1/2022

Anstar news 1/2021

Anstar news 1/2020

Anstar news 1/2019

Anstar news 1/2018

Seuraa meitä somessa