Ajankohtaista

03.06.2020

Anstarin A-BEAM®-liittopalkit, omat mitoitusohjelmat ja AEP®-piilokonsolit kuuluvat SMART STEEL™ -konseptiin

Tiesitkö, että Anstar on liittopalkkien ja liitostekniikoiden uranuurtaja Suomessa? A-BEAM W®- ja A-BEAM S®
-liittopalkit
ovat Anstarin oman kehitystyön tuloksia, ja liittopalkkien valmistaminen on aloitettu jo vuonna 2003. Tuotteiden lisäksi Anstar tarjoaa suunnittelijoiden ja rakentajien käyttöön myös mitoitusohjelmia, joita käytetään rakennuksen kantavan rungon suunnittelussa. Mitoitusohjelmien avulla toteutettavat rakenneratkaisut ja liitokset voidaan suunnitella uusimpien suunnittelunormien mukaan. Ohjelmilla määritetään rungon liitoksien kestävyys ja käyttöasteet Anstarin tuotteiden kanssa.

A-BEAM W®- ja A-BEAM S® -liittopalkeista sekä mitoitusohjelmista muodostuu kokonaisuus, joka on keskeinen osa Anstarin SMART STEEL™ -konseptia, joka tarkoittaa älykästä rakentamista. SMART STEEL™ mahdollistaa tehokkaan ja modernin rakentamisen vaikeissakin olosuhteissa.

Anstarin tekemisessä korostuvat:

  • kotimaisuus
  • kokemus
  • loistava sijainti.

Näiden asioiden ansiosta voimme tarjota oikea-aikaisia ja varmoja toimituksia. Yhdessä päätetyt tekniset ratkaisut puolestaan helpottavat ja nopeuttavat rakentamisprosessia. Tarjoamamme A-BEAM® ja Anstarin liitostekniikka muodostavat osan runkojärjestelmästä, joka tarjoaa kustannustehokkuutta ja joustavuutta rakentamiseen.


AEP®-piilokonsoli on Anstarin tuotekehitystä

Liittopalkkien ja mitoitusohjelmien lisäksi AEP®-piilokonsoli on Anstarin omaa tuotekehitystä. Konsolia on käytetty jo 25 vuotta betonipilareiden ja -palkkien liitoksissa, ja se on saavuttanut johtavan markkina-aseman elementtirakentamisen liitostekniikassa.

AEP®-piilokonsoli oli ensimmäinen kaupallinen piilokonsolisovellus Suomessa. Se perustui Anstarin tuotekehitykseen ja patenttiin. AEP®-piilokonsoli avasi uudet mahdollisuudet myös betonielementtirunkojen piiloliitostekniikan kehittämiseen. AEP®-piilokonsolista on tehty sovellukset myös A-BEAM S®- ja -W®-liittopalkeille betoni- ja liittopilarirakenteisiin.

Anstarin tuotekehityksen merkittävin saavutus 1980-luvulla oli kuumatyssäysmenetelmän kehittäminen harjateräkselle. Menetelmää sovelletaan raudoitusjatkoksen laajennetun kierteen valmistuksessa. Menetelmää alettiin käyttää myös lyhyiden peruspulttien ankkurikappaleiden valmistuksessa, jolloin voitiin luopua hitsatun levyankkurin käytöstä peruspulteissa.

Tilaa uutiskirjeemme

ANSTAR NEWS

Anstar news on Anstarin asiakaslehti. Lataa viimeisin lehtemme PDF:nä.

Anstar news 1/2023

Anstar news 1/2022

Anstar news 1/2021

Anstar news 1/2020

Anstar news 1/2019

Anstar news 1/2018

Seuraa meitä somessa