AOK®-kannake

AOK®-kannake toimii ontelolaattatason aukossa laatan pään kantavana rakenteena. AOK®-kannakkeelle on myönnetty patentti FI 12734B2, joka mahdollistaa yksinoikeuden markkinoiden kustannustehokkaimmalle kannakkeelle. Kannakkeelle on lisätty liitos kuorilaattoja varten

UUTTA! Anstar AOK®-ontelolaattakannaketyökalut on uudistettu Tekla Structures -ohjelmistoon keväällä 2023. Lisäksi kannakkeen tilaustunnus ja tilauslomake on päivitetty.

Markkinoiden kustannustehokkain kannake!

 • Käyttökohteita ovat tasoaukon laatan tuenta ontelo- ja kuorilaatassa
 • Kannaketta käytetään yhdessä ABEAM S- ja W-liittopalkkien kanssa
 • Vakiokannake laattaleveydelle 1200 ja 2400 mm
 • Custom-kannake asiakkaan erikoismitoille jännevälille 600-4800 mm
 • Kuormituskestävyys on markkinoiden korkein
 • Palonkestävyys vakio R60 ja erikoistilauksesta R120
 • Vakioliitoksen ontelo- ja kuorilaatan päälle sekä kantavalle seinälle
 • Nopea ja helppo asennus kaikissa työmaaolosuhteissa
 • Tuotteelle tehty uudet TS-komponentit ja ACAD blokit
 • Tuote on CE-merkitty EN 1090-1 mukaan
 • Kannakkeelle on patentti FI 127374B2, joka mahdollistaa yksinoikeuden markkinoiden kustannustehokkaimmalle kannakkeelle

Ohuempi teräs tekee kannakkeesta kevyemmän ja siksi myös ekologisemman ja vähäpäästöisemmän, kun terästä tarvitaan vähemmän. Käytämme lisäksi huomattavan määrän kierrätysterästä, mikä vaikuttaa hiilijalanjälkeen positiivisesti. Raaka-ainesäästöt näkyvät luonnollisesti myös tuotteen hinnassa.  

Haluatko kuulla lisää kannakeratkaisuistamme? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Tuotteet

A-BEAM®

A-BEAM® ja Anstarin liitostekniikka muodostavat osan runkojärjestelmästä, joka tarjoaa kustannustehokkuutta ja joustavuutta rakentamiseen.

Ansaat

Diagonaalianstaita käytetään sitomaan sandwich-elementin betonikuoret toisiinsa välissä olevan lämpöeristeen läpi. Ansaiden avulla siirretään ulkokuoren omapaino ja tuulikuormat sisäkuorelle.

Kiinnityslevyt

Kiinnityslevyjä käytetään muodostamaan paikallavalu- ja elementtirakenteiden pintaan hitsauskiinnitysalusta.

Ripustusosat

Anstar on kehittänyt konsoli- ja kannakejärjestelmiä tehokkaiksi ja kokonaisedullisiksi rakennusmenetelmiksi. Liitososat ovat helposti asennettavia sekä elementtitehtaalla että työmaalla.

Parvekeliitokset

Parvekesaranoilla siirretään vaakavoimia parveketornista rakennuksen runkoon. Saranaliitos sallii pystysuuntaiset liikkeet.

Harjateräspultit ja peruspultit

Harjateräs- ja peruspulttimme ovat omaa kotimaista tuotantoamme, ja ne valmistetaan tehtaallamme Lahden Villähteellä

AEP®-piilokonsoli

AEP®-piilokonsolilla kiinnitetään betonielementtipalkki tai Anstarin A-BEAM® betonielementtipilarin, -seinän tai toisen palkin kylkeen. Markkinoiden kevyin ja käyttäjäystävällisin piilokonsoli.

AOK®-kannake

AOK®-kannake toimii ontelolaattatason aukossa laatan pään kantavana rakenteena. Kannakkeelle on myönnetty patentti, joka mahdollistaa yksinoikeuden markkinoiden kustannustehokkaimmalle kannakkeelle.

Pilarikengät

Anstarin kaikki pilarikenkätuotteet ovat omaa kotimaista tuotantoa ja suunnittelua. Valikoimaamme kuuluu kolme erilaista pilarikenkätyyppiä, käyttötarkoituksen mukaan.

Raudoitusjatkokset

Raudoitusjatkosta käytetään harjatangon jatkamiseen täydelle vetokapasiteetille. Jatkettavan tangon päihin valmistetaan ruuvikierre ja tangot liitetään toisiinsa muhviliitoksella, joka siirtää tangon voiman liitoksen yli.

Ristikkoliitokset

Ristikkoliitokset ADE® ja ADK® on suunniteltu betonielementtirungon jäykistystä varten. Liitoksia käytetään betonielementtipilarin ja teräsrakenteisen jäykistysristikon ja -sauvan välisissä liitoksissa.

KYSY LISÄÄ ASIANTUNTIJOILTAMME

Tero Viljakainen

toimitusjohtaja
044 761 3510
tero.viljakainen@anstar.fi

Jari Vilkman

avainasiakaspäällikkö
040 0830 091
jari.vilkman@anstar.fi

Atte Nieminen

asiakaspalveluinsinööri
044 761 6208
atte.nieminen@anstar.fi