Ajankohtaista

04.09.2023

Urapolku Anstarilla on itsestä kiinni ja mahdollisuuksia täynnä

Maailma muuttuu, rakennusala muuttuu – siksi ihmisetkin muuttuvat. Meillä Anstarilla kehittyminen ja urapolulla eteneminen on itsestä kiinni. Lähes kaikki on mahdollista, tärkeintä on löytää oma tapansa mennä urallaan eteenpäin.

Osaamista saa kehittää hyvin vapaasti. Olemme maksaneet henkilöstöllemme erilaisia koulutuksia, jota tekijät ovat itse ehdottaneet. Uskomme, että omasta motivaatiosta ja aloitteesta lähtevät koulutukset vievät eteenpäin – ihmistä itseään, mutta myös Anstaria yrityksenä.

Pitkät työurat ovat merkki jostakin

Koulutuksia on monenlaisia. Kaikki lähtee toki yrityksen tarpeista, ja koulutus täytyy alna liittyä jollain tapaa siihen, mikä tekee Anstarista paremman. Mutta tunnistamme myös sen, ettei kannettu vesi kaivossa pysy. Oma halu ja kiinnostus osallistua koulutuksiin on tietenkin hyvin keskeistä. Yhdistävänä tekijänä on kehittyminen ja sitä kautta työssä viihtymisen lisääminen. Koulutukset voivat liittyä oman ekspertiisin täydentämiseen ja syventämiseen mutta myös esimerkiksi oman työnkuvan muutokseen.

 

”Yksi syy pitkiin työsuhteisiin liittyy mahdollisuuteen kehittyä ja luoda työnkuvastaan juuri omannäköisensä.”

 

Meillä Anstarilla on lukuisia vuosikymmeniä kestäviä työuria. Uskonkin, että yksi syy pitkiin työsuhteisiin liittyy mahdollisuuteen kehittyä ja luoda työnkuvastaan juuri omannäköisensä. Omaan työhönsä vaikuttamisen tunne on varmasti yksi keskeisimpiä motivaatiotekijöitä kenen tahansa meistä työssä.

Vapaaehtoisten ja oma-aloitteisten koulutusten lisäksi on myös muita koulutuksia. Esimerkiksi laaduntarkastukseen tai työturvallisuuteen liittyviä koulutuksia pidetään jatkuvasti. Yhtä lailla kehitämme johtamistamme sekä esihenkilötaitoja koulutuksien avulla säännöllisesti.

Urapolkuja on monenlaisia

Kuten jo mainitsin, moni on tehnyt hyvin pitkän työuran Anstarilla. Esihenkilötasolle asti on edetty aivan alhaalta. On esimerkkejä, joissa kesätyöpaikasta on edetty johtotehtäviin asti kokemuksen ja osaamisen kartuttua. Olemme näistä pitkistä työsuhteista ylpeitä monellakin tapaa.

Sitoutuminen kertoo aina viihtymisestä, motivaatiosta ja mahdollisuuksista. Näihin asioihin olemmekin panostaneet paljon koko yrityksen historian ajan. Anstarilla on mielestäni vahvasti omaleimainen joukkuehenki, jolla olemme menestyneet tähän asti ja tästä eteenpäinkin.

”Ovemme on aina auki hyville osaajille, jotka tunnistivat itsensä tästä tekstistä.”

Joukkuehenkeen liittyy tietenkin myös yhdessä tekeminen, muutenkin kuin omassa työtehtävässään. Tykypäivissä panostamme yhdessä tekemiseen esimerkiksi liikunnan merkeissä. Yhteishengen kohottamisen lisäksi olemme halunneet tarjota henkilöstöllemme etuina muun muassa vapaa-ajan vakuutuksen, liikunta- ja kulttuurisetelit ja tulospalkkiot tavoitteiden täyttyessä.

Mennyt on näyttänyt, että Anstar-kulttuurin rakentaminen edellä mainittujen – kestäviksi todettujen – pilareiden varaan on toiminut. Ja ovemme on aina auki hyville osaajille, jotka tunnistivat itsensä tästä tekstistä.

Tilaa uutiskirjeemme

ANSTAR NEWS

Anstar news on Anstarin asiakaslehti. Lataa viimeisin lehtemme PDF:nä.

Anstar news 1/2023

Anstar news 1/2022

Anstar news 1/2021

Anstar news 1/2020

Anstar news 1/2019

Anstar news 1/2018

Seuraa meitä somessa