Ajankohtaista

12.11.2020

Päivitetty ASTEEL-mitoitusohjelma ja kiinnityslevyjen käyttöohje ladattavissa

Anstar on kehittänyt suunnittelua varten mitoitusohjelmia, joita käytetään rakennuksen kantavan rungon suunnittelussa. Ohjelmilla määritetään rungon liitoksien kestävyys ja käyttöasteet Anstarin tuotteiden kanssa. Olemme päivittäneet ASTEEL-ohjelmasta uuden version, joka vastaa entistä paremmin tämän hetken tarpeisiin ja haasteisiin. ASTEEL-ohjelman versioon 2.1 on parannettu pohjalevyn FEM-laskentamenetelmää liittyvän profiilin kiinnitysalueella. Menetelmällä voitiin tasoittaa profiilin ja pulttien kiinnitysalueen jännityshuiput ja levyn kestävyyttä voitiin nostaa erityisesti taivutusmomenttien osalta. Voit ladata päivitetyn ohjelman täältä. 

Kiinnityslevyjen käyttöohje päivitetty
Anstar Oy:n valmistamat kiinnityslevyt ovat betoniin ennen sen kovettumista asennettavia, tartunnoilla varustettuja teräslevyjä. Liittyvät rakenteelliset kiinnitykset suoritetaan hitsaamalla suoraan teräslevyyn.

Kiinnityslevyjen käyttöohjeesta on julkaistu uusi versio 6.11.2020. Kiinnityslevyjen taulukkomitoitus on muutettu käyttäjiä paremmin palvelevaan esitystapaan eriyttämällä kunkin voimasuure ja sen vaatima minimi reunaetäisyys omaksi taulukokseen. Esitystapamuutoksella voitiin nostaa erityisesti taivutusmomenttien taulukkoarvoja.

Lataa täältä päivitetty käyttöohje.

 

Tilaa uutiskirjeemme

ANSTAR NEWS

Anstar news on Anstarin asiakaslehti. Lataa viimeisin lehtemme PDF:nä.

Anstar news 1/2023

Anstar news 1/2022

Anstar news 1/2021

Anstar news 1/2020

Anstar news 1/2019

Anstar news 1/2018

Seuraa meitä somessa