Ajankohtaista

03.09.2019

Anstar Oy toimittaa liittopalkkeja ja teräsosia Tampereen Kannen areenaan

Anstar Oy toimittaa A-BEAM S® -liittopalkkeja ja merkittävän määrän muita teräsosia Tampereen monitoimiareenaan ja areenahotelliin.

Betonimestarit suunnittelee, valmistaa ja toimittaa runkoelementit areenaan ja sen yhteyteen rakennettavaan hotelliin, jotka rakennetaan projektin ensimmäisessä vaiheessa. Liittopalkit toimitetaan Betonimestareiden kautta kyseiseen hankkeeseen. Anstarin palkeilla mahdollistettiin areenan ravintolatilojen tekniikalle sen vaatima tila. BM:n suunnittelun mukaan A-BEAM® on toimivin ratkaisu tähän kokonaisuuteen.

Toimitukset alkavat heti ja areenan on tarkoitus valmistua vuonna 2021. Tampereen Kansi kokonaisuudessaan tulee valmistumaan vuonna 2024. Projektin aikataulu on erittäin tiukka ja areenan tulee olla valmis ennen jääkiekon MM-kisoja, jotka pidetään Suomessa vuonna 2022.

Aivan Tampereen ydinkeskustaan, hyvien liikenneyhteyksien varrelle rautatien päälle 2021 kohoava uusi monitoimiareena sekä uudenlaisen kaupunkielämän keskus tornitaloineen tuovat ihmiset yhteen keskelle kansainvälistä tunnelmaa. Tampereen Kannen uusi areena mahdollistaa ainutlaatuisen elämyksen niin Suomen, Euroopan kuin koko maailman mittakaavassa. Sijainti on keskeinen paitsi Tampereen myös koko Suomen mittakaavalla: 3,7 miljoonaa suomalaista asuu kahden tunnin etäisyydellä uuden areenan tapahtumista. Areenan katsomoon heistä mahtuu kerralla jopa 15 000 katsojaa. Tampereen Kannelle areenan viereen rakentuu asuintornien myötä noin 1000 uutta ajanmukaista asuntoa. Kokonaisuudessa rakennettavaa alaa on noin 120 000m2, josta kaupallista tilaa on noin 13 000m2. Kohteen rakennesuunnittelusta vastaa Ramboll Finland Oy.

Tampereen Kansi ja Areena -suurhankkeen päätoimijat ovat Tampereen kaupunki, SRV sekä hankkeen sijoittajat OP ja LähiTapiola. Päätoimivat muodostavat yhdessä KOY Tampereen Monitoimiareena -konsortion.
”Hienoa olla mukana näin merkittävässä hankkeessa! On upeaa nähdä, kuinka Tampere on alkanut kehittämään kokonaisuuttaan. Tällaiset hankkeet luovat pohjaa tulevaisuudelle ja ennen kaikkea myös uskoa tulevaan. On erittäin hienoa, että kotimaisia tuotteitamme käytetään näin merkittävissä hankkeissa ja saamme olla mukana rakentamassa uutta Suomea”, toteaa toimitusjohtaja Tero Viljakainen.

Lisätietoja:
Tero Viljakainen, toimitusjohtaja, Anstar Oy, GSM 044 761 3510, 
sähköposti: tero.viljakainen@anstar.fi
Hannu Lumiaho, suunnittelupäällikkö Anstar Oy, GSM 040 592 0852, 
sähköposti: hannu.lumiaho@anstar.fi

Julkaisu:
Heti vapaa

Jakelu:
Keskeinen media, Anstar Oy:n internetsivut

Tilaa uutiskirjeemme

ANSTAR NEWS

Anstar news on Anstarin asiakaslehti. Lataa viimeisin lehtemme PDF:nä.

Anstar news 1/2023

Anstar news 1/2022

Anstar news 1/2021

Anstar news 1/2020

Anstar news 1/2019

Anstar news 1/2018

Seuraa meitä somessa