Ajankohtaista

30.03.2023

Töissä Anstarilla: Jarmo Vaskelainen

Anstarin liiketoimintapäällikkö Jarmo Vaskelainen on yksi niistä monista, jotka ovat tehneet pitkän uran yrityksen palveluksessa. Jarmo on ehtinyt nähdä liittopalkkituotteiden kehitystä jo pian vuosikymmenen ajalta, ja hänen oma panoksensa Anstarin liittopalkkien kehitykseen on miedosti sanottuna merkittävä. Annetaanpa Jarmon kertoa tarinaansa itse.

 

”Valmistuin kaksoistutkinnolla matkailuvirkailijaksi ja ylioppilaaksi. Se oli jonkin tason päähänpisto.”

 

”Olen 41-vuotias ja kotoisin Lahdesta. Täällä asun edelleen Lahden Renkomäessä, yhdessä vaimoni ja kahden lapsen sekä koiran kanssa. Harrastuksiin kuuluvat muun muassa jääkiekko, padel ja maastopyöräily sekä myös jonkin verran crossfitiä.

Olen alun perin valmistunut kaksoistutkinnolla matkailuvirkailijaksi ja ylioppilaaksi. Se oli jonkin tason päähänpisto. Sen jälkeen tulikin tehtyä tuurauksia hotellien vastaanotoissa ja ravintoloissa. Tämän jälkeen sain kesätöitä Nesteen Vesivehmaan huoltoasemalta ja olin siellä yhteensä pari vuotta. Sinä aikana tuli motivaatio miettiä, mitä sitä isona tekisi ja lähdinkin Lahden ammattikorkeakouluun opiskelemaan kone- ja tuotantotekniikkaa.”

 

Anstarin liittopalkkimies

”Valmistuin vuonna 2011. Viimeisen opiskeluvuoden aikana työllistyin Ramtec Oy:lle, jossa tein suunnittelu- ja tuotekehitystyötä kaivinkoneiden lisälaitteisiin, kuten purku- ja lajittelukouriin sekä murskaimiin. Kuuden vuoden Ramtec-uran jälkeen oli aika siirtyä Anstarille.

 

”Olen tuotekehityksen lisäksi myös myynyt, mitoittanut, mallintanut ja nestannut liittopalkkejamme, eli lähes kaikkea paitsi hitsannut niitä.”

 

Tulin tänne vuonna 2016. Olen alusta asti tehnyt liittopalkkien kehitystyötä. Kun tulin taloon, hankimme tätä työtä varten 3D-suunnitteluohjelmistot, joita olin hyödyntänyt myös edellisessä työpaikassani. Niiden myötä lähdimme tekemään ensimmäisiä S-liittopalkkeja. Olen tuotekehityksen lisäksi myös myynyt, mitoittanut, mallintanut ja nestannut liittopalkkejamme, eli lähes kaikkea paitsi hitsannut niitä.

Vuosien saatossa toiminta on kehittynyt ja kasvanut. On ollut hienoa päästä näkemään läheltä kaikki tämä kehitys ja kasvu, joka vain jatkuu vuodesta toiseen. Oma työnkuvani on mennyt viime vuosina yhä enemmän projektinhallinnan suuntaan. Katson, että kaikki menee ajoissa ja aikataulussaan eteenpäin.

Anstar on hienojen ja motivoituneiden ihmisten luoma kasvutarina, joka vain jatkaa kehittymistään. Yrityksessä on mahtava yhteishenki, selkeä halu kasvaa ja viedä koko alaa yhä paremmaksi. Tällaisessa porukassa on upeaa olla mukana. Olemme todella ylpeitä, mitä olemme jo saaneet aikaan, mutta emme tyydy tähän.”

Tilaa uutiskirjeemme

ANSTAR NEWS

Anstar news on Anstarin asiakaslehti. Lataa viimeisin lehtemme PDF:nä.

Anstar news 1/2023

Anstar news 1/2022

Anstar news 1/2021

Anstar news 1/2020

Anstar news 1/2019

Anstar news 1/2018

Seuraa meitä somessa