Ajankohtaista

11.01.2023

Töissä Anstarilla: Atte Nieminen

Joka aamu kello soi 6.20, ja seitsemän aikaan mies on jo pyörän selässä kohti Lahden Villähdettä, Anstarin toimitilaa. Sähköpyöräilyä kertyy viikossa 200 kilometriä, kaloreita kuluu 4 000, aikaa ajatella ja raitista ilmaa yli kahdeksan tunnin verran pelkästään työmatkoilla. Tervetuloa tutustumaan Anstarin myynti-insinööri Atte Niemisen normi päivään.

 

”Aamut ovat Aten omaa aikaa.”

 

Atte on kahden lapsen perheenisä, jonka perheeseen kuuluu myös vaimo ja kaksi kissaa. Hollolassa rivitalossa asuva perhe viettää vilkasta lapsiperheen elämää, kun viime vuonna syntyneet kissanpennut vauhdittavat arkea 3- ja 8-vuotiaiden lasten lisäksi.

Aamut ovat Aten omaa aikaa. Kuuden jälkeen aamusta talo on vielä hiljainen, kun isä pyrkii hoitamaan aamuaskareensa muita herättämättä ja omaa hetkeään viettäen. Seitsemän aikaan on aika hypätä sähköpyörän selkään ja aloittaa matka työpaikalle, Anstarin toimipisteelle Lahden Villähteellä.

Rikas ja opettavainen työhistoria

Atte on opiskellut puutekniikan insinööriksi ja valmistui vuonna 2009. Siihen aikaan puupuolen työllistymismarkkinat olivat kehnot, mutta töitä löytyi läheltä. Äidin siivousfirmassa tarvittiin apua kovan työtaakan vuoksi, joten Atte otti siskonsa kanssa yrityksen väliaikaisesti hoidettavakseen. Tämän jälkeen työkokemusta on kertynyt useammassakin eri alan yrityksessä lähinnä myyntipuolen tehtävissä.

Liittopalkkeja kiihtyvällä vauhdilla

Anstarilla Atte aloitti vuonna 2018.  Tarjolla oli toinenkin työpaikka samaan aikaan, mutta Atte koki Anstarilla olevan tarjolla enemmän haastetta. Hän aloitti asiakaspalveluinsinöörinä. Ajatus oli laittaa sanavalmis ja kokenut myyjä asiakasrajapintaan, ja siitä kaikki lähtikin liikkeelle.

 

”Päivät kuluvat lähes täysin liittopalkkien parissa, erilaisissa rooleissa.”

 

Sen lisäksi Atte teki liittopalkkipuolella tarjouslaskentaa yhdessä kollegansa kanssa. Tulokset puhuivat puolestaan, ja nykyään tittelillä myynti-insinööri päivät kuluvat lähes täysin liittopalkkien parissa, erilaisissa rooleissa. Palkkien myynnin lisäksi Atte on mukana projektien toteutuksessa.

Anstarilla viihtyy

Atte Nieminen on ollut Anstarilla nyt pian neljän vuoden ajan. Tänä aikana yritys on kasvanut vauhdilla, ja työntekijät siinä mukana. Atte on viihtynyt työssään erinomaisesti. Kehuja saa paitsi työporukka myös lähiseudun ravintolat, joissa hän käy päivittäin rauhallisella lounastauolla kollegoidensa kanssa.

 

Tilaa uutiskirjeemme

ANSTAR NEWS

Anstar news on Anstarin asiakaslehti. Lataa viimeisin lehtemme PDF:nä.

Anstar news 1/2023

Anstar news 1/2022

Anstar news 1/2021

Anstar news 1/2020

Anstar news 1/2019

Anstar news 1/2018

Seuraa meitä somessa