Smart steel. Since 1981.

Ajankohtaista

19.01.2023

Joukkuepelaaja Timo Nuora Anstarin myyntijohtajaksi

Anstar avaa vuoden kovalla kaappauksella, kun Timo Nuora aloittaa yrityksen myyntijohtajana. Kasvustrategian ja sen tavoitteiden mukainen vahvistus tuo vahvasti lisää kokemusta ja osaamista myyntiin ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen.

Timo Nuora on Hausjärvellä asuva 49-vuotias kolmen lapsen isä. Hän on opiskellut talonrakennusteknikoksi Helsingin teknillisessä oppilaitoksessa ja valmistui vuonna 1997. Vuonna 2000 hän sai insinöörintutkinnon Hämeen ammattikorkeakoulusta ja 2015 samasta koulusta ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon teollisuuden palveluliiketoiminnan koulutusohjelmasta.

 

”Sellainen tekemisen meininki: täällä tehdään, eikä pelkästään puhuta.”

 

Työura alkoi heti ensimmäisen tutkinnon jälkeen. Timo on työskennellyt rakennuttamiskonsulttina, rakennusliikkeissä ja rakennustuoteteollisuuden puolella, minkä jälkeen pääsääntöisesti myynnin tehtävissä muun muassa Saint-Gobain-konsernissa.

Anstarin arvomaailma puhutteli

Timo Nuora päätyi Anstarille headhunterin kautta. Useiden keskusteluiden ja neuvotteluiden jälkeen työsopimus allekirjoitettiin juuri ennen joulua.

– Ensimmäisestä tapaamisesta asti Anstarista tuli erittäin positiivinen tunne. Talous ja perusta on kunnossa, ja eväitä kasvaa on olemassa. Täällä on selvästi sellainen tekemisen meininki: täällä tehdään, eikä pelkästään puhuta. Lisäksi perheyrityksen arvomaailma veti puoleensa. Olen ollut parikymmentä vuotta monikansallisissa suuryrityksissä. Tässä iässä alkaa kummasti arvostamaan yhä enemmän kotimaisuutta ja paikallisuutta. Kyllä nykyinen maailmantilannekin on terävöittänyt omaa arvomaailmaa, Timo kertoo.

Työnkuva on laaja

Myynti on luonnollisesti Timolla pääroolissa uudessa työssä. Siitä huolimatta hän uskoo, että pystyy auttamaan Anstaria muillakin tavoin kohti tavoitteita. Anstar tavoittelee 30 miljoonan euron liikevaihtoa vuoteen 2030 mennessä.

 

”Välitän viestiä asiakkailta kentältä ja tuon uusia näkökulmia ja ideoita.”

 

– Puhtaan myynnin lisäksi kokemukseni asiakkaiden kanssa toimimisesta ja toisaalta asiakkaan puolella olemisesta ovat varmasti hyödyksi uudessa työssäni. Haluan myös lisätä Anstarin tunnettuutta ja sparrata muita myyntiä tekeviä talossa. Välitän viestiä asiakkailta kentältä ja tuon uusia näkökulmia ja ideoita esille, Timo luettelee.

Timo aloitti Anstarilla 16.1. Odotukset ovat korkealla alusta asti.

– Hienoa päästä vauhtiin. Ajattelen ihmisenä aina niin, että kukaan ei ole huonompi tai parempi, vaan voitamme tai häviämme yhdessä. Tärkeintä on saada kokonaisuuden kannalta paras yhteistulos. Anstarilla on kovat tavoitteet tälle vuosikymmenelle, mutta ne ovat saavutettavissa. Työtä se vaatii, mutta siihen olemme valmiita, Timo päättää.

 

Timo Nuora
myyntijohtaja Anstar Oy
timo.nuora@anstar.fi
0503243082

Tilaa uutiskirjeemme

ANSTAR NEWS

Anstar news on Anstarin asiakaslehti. Lataa viimeisin lehtemme PDF:nä.

Anstar news 1/2022

Anstar news 1/2021

Anstar news 1/2020

Anstar news 1/2019

Anstar news 1/2018

Asiantuntija-artikkelit

Asiantuntija-artikkelit

Kiinnityslevyjen mitoitus tyssätartunnoilla

Betonisen pilarielementin pulttiliitos

Seuraa meitä somessa