Anstar Oy on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut betonirakenteiden liitososien sekä liittopalkkien myyntiin ja valmistukseen. Olemme kansainvälinen toimija, yksi alan edellä kävijöistä ja panostamme tulevaisuuteen.

HAEMME KAHTA ASIAKASPALVELUINSINÖÖRIÄ

Vahvistamme osaavaa henkilökuntaamme ja etsimme joukkoomme osaavaa asiakaspalveluinsinööriä. Toimenkuvaasi kuuluu tuotteiden tekninen myynti suunnittelutoimistoissa sekä myynnintukena oleminen. Tarkempi tehtävänkuvaus määritellään henkilön osaamistaustan perusteella.

Menestyt tehtävässäsi, kun sinulla on asenne kohdallaan, kokemusta rakennesuunnittelutehtävistä ja näyttöä projektien hoidosta.

Toivomme sinulla olevan työkokemusta talorakennuksen ja/ tai teollisuuden rakennesuunnittelusta ja koulutustaustaltasi olet ins /DI.

Tehtävä edellyttää sinulta asiakassuuntautunutta asennetta ja hyvää joukkuehenkeä / yhteistyökykyä sekä englannin kielitaitoa. Lisäksi Tekla Structures tai vastaavan suunnitteluohjelman hallinta on etuna valintaan.

Jos haluat liittyä nuorekkaaseen ja voimakkaasti kehittyvään yritykseen, niin laita hakemuksesi tulemaan!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 19.1.2018 mennessä sähköpostiin anstar@anstar.fi tai täytä hakemus alla olevasta linkistä.  

Hakemukseen

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Toimitusjohtaja Tero Viljakainen
044-7613510
tero.viljakainen@anstar.fi

Suunnittelupäällikkö Hannu Lumiaho
040-5920852
hannu.lumiaho@anstar.fi